Drama voor Avyca: openingsavond van nieuwe club in playa d’en bossa Ibiza gecanceld

  • Home
  • Drama voor Avyca: openingsavond van nieuwe club in playa d’en bossa Ibiza gecanceld

De nieuwe club AVYCA in Playa d’en Bossa, Ibiza, waar voorheen Sankeys en later Octan waren gevestigd, beleeft een moeizame start. De langverwachte openingsavond, die gepland stond voor vanavond met een optreden van Phase_2, is geannuleerd. Op Instagram meldde Phase_2 dat de club door vergunningsproblemen niet kan openen.

AVYCA, die hoopte een nieuwe impuls te geven aan de iconische locatie in Playa d’en Bossa, had grote plannen voor de zomer. De club had een gevarieerd programma samengesteld met zowel lokale als internationale DJ’s en evenementen die zowel toeristen als eilandbewoners zouden aantrekken. De annulering van de openingsavond is een forse tegenvaller voor de club en haar fans.

Deze locatie heeft een rijke geschiedenis in de uitgaansscene van Ibiza. Sankeys, die hier jarenlang gevestigd was, stond bekend om zijn underground vibes en trok een loyaal publiek. Toen Sankeys de deuren sloot, nam Octan het over en bracht een nieuwe sfeer naar de plek. Nu probeert AVYCA hetzelfde, maar de start verloopt verre van vlekkeloos.

De vergunningsproblemen die AVYCA nu ondervindt, zijn helaas niet ongewoon op deze locatie, waar strikte regelgeving en bureaucratische uitdagingen vaak roet in het eten kunnen gooien. De club moet nu snel handelen om de benodigde vergunningen op orde te krijgen en verdere vertragingen te voorkomen.

AVYCA’s management heeft nog geen officiële verklaring gegeven over wanneer de club wel open zal gaan, maar de druk is hoog om snel met een oplossing te komen.

Laten we hopen dat AVYCA deze tegenslag te boven komt en dat de nieuwe club binnenkort de levendige nachten van Ibiza weer kan verrijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *