15 C
Ibiza Town

Dode man gevonden bij Puig des Molins

Moet lezen

Ibiza in de groei

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Verandering van weer

dode-puig-molinsBrandweerlieden hebben gisterochtend het lichaam gevonden van een man die diep in een grot lag bij Puig des Molins. Het lichaam vertoonde geen sporen van geweld.

Puig des Molins is één van de drie grotten die zijn langs de onverharde parkeerplaats aan het einde van de straat Vila Ramon Muntaner te vinden zijn, in het gebied dat bekend staat als sa Cova de ses Dones. De nationale politie moet nog overgaan tot identificatie van het lichaam van de man, maar bronnen melden dat het zou gaan om R. Ignacio Paredes, een man van over de 40 jaar met de Spaanse nationaliteit. Agenten vonden bij het lichaam fotokopieën van documenten die hen zou kunnen zijn.

Het lichaam vertoonde geen tekenen van geweld en was in verregaande staat van ontbinding, dus de man was al lange tijd overleden. Waar de man aan is overleden zal moeten blijken uit het autopsierapport.

De alarmdiensten kregen om 8.20 melding van een brand in de grot. De grot wordt veel gebruikt door daklozen en ligt vol met afval. Dit afval stond in brand. Toen het vuur eenmaal was geblust en de brandweer de grot verder inspecteerde, troffen ze het levenloze lichaam aan op een matras in de grot.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!