DJ van de week: DJ Energy

  • Home
  • DJ van de week: DJ Energy

energeticDeze week aandacht voor iemand die we al lang niet meer in de categorie “upcoming talent” hebben staan, maar een dj die steeds weer in de scene verschijnt. Na jarenlange residenties en vaste clubs, is hij sinds twee jaar ook regelmatig op Ibiza te beluisteren.

We spreken over DJ Energy. Voor hem begon het echte avontuur op de meest legendarische afterplek die Rotterdam in het verleden kende, de boot Barocca. Al snel ging zijn talent niet onopgemerkt voorbij aan de organisatoren en in de jaren die volgden was hij een graag geziene gast in menig club.

Met een angstige, tegen perfectie aanleunende precisie weet hij de lekkerste clubplaten aan elkaar te mixen. Ook deze zomer kan je weer van hem genieten op Ibiza. Daarvoor check je natuurlijk eerst even zijn Facebook pagina of zijn eigen plekje op het www. Als je niet kunt wachten, dan zijn er natuurlijk altijd nog zijn maandelijkse Energetic mixen die je gratis en voor niets kunt downloaden. Wij maakten er een aparte map voor aan op onze harddisk, dat zou jij ook moeten doen. Iets met #verslavend….dj-energy

Homepage: www.djenergy.nl

Facebook: DJ Energy

Soundcloud: DJ Energy NL

[soundcloud]https://soundcloud.com/dj_energy_nl/dj-energy-presents-energetic-17[/soundcloud]

energy

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *