15.3 C
Ibiza Town

Diverse aanhoudingen bij openingsfeesten

Moet lezen

controle-space-openingOndanks de ieder jaar duidelijke aanwezigheid van de Guardia Civil bij de diverse clubs gedurende de openingsfeesten, is het toch steeds weer prijsschieten voor de lokale dienders.

De Nationale Politie en de Guardia Civil van San José hebben een aantal mensen aangehouden bij controles bij de verschillende openingsfeesten in Playa den Bossa. Het gaat om overtredingen op de Spaanse opiumwet, of rijden onder invloed.

Rond 3:30 zondagmorgen bijvoorbeeld, werd een Britse autobestuurder staande gehouden omdat zijn rijgedrag er duidelijk op wees dat de man iets te diep in het glaasje had gekeken. Na zijn staande houding deed de man nog een poging weg te rennen, zonder resultaat. Hij weigerde een blaastest en bleek bovendien niet in het bezit van een rijbewijs.

Op zaterdagavond hield de politie twee Italianen van 21 en 24 jaar aan bij een drugscontrole in Playa den Bossa. Zij bleken in het bezit te zijn van 31 zakjes met MDMA poeder en 28 zakjes cocaïne.

In het gebied werd en passant nog een andere jonge man aangehouden voor de diefstal van een mobiele telefoon van een vrouw. In totaal maakte de 22 dienst doende agenten honderd meldingen op, voornamelijk verkeer gerelateerd.

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel