Dit was Hardwell

  • Home
  • Dit was Hardwell

Ushuaia Hardwell closingPLAYA DEN BOSSA – Hij kwam, hij zag en hij overwon! De snelste manier om het debuutseizoen van Hardwell in Ushuaïa te omschrijven. De nummer 1 dj van de wereld veroverde vele harten met zijn I Am Hardwell show.

De crew van Ibizavandaag reisde af naar Playa den Bossa voor wat één van de eerste grote closing parties van het seizoen zou zijn. We hadden zelf het idee dat het seizoen eigenlijk nog niet zo lang begonnen was, maar niets was minder waar.
De kalender toont ons de harde realiteit, het is eind augustus. En zo zachtjes aan tekent het einde van het zomerseizoen 2014 zich af op het eiland. Een seizoen waarin de nummer 1 dj van de wereld zijn debuut maakte als resident in de meest beroemde beachclub op de aardbol, Ushuaïa. Al meteen bij aankomst op de strip van Playa den Bossa bleek dat wij zeker niet de enigen waren die voornemens waren om dit spektakel stuk van dichtbij mee te maken.
Aan de sfeer buiten kon je al meteen merken dat er iets bijzonders te gebeuren stond vandaag op het party walhalla van de globe. De mensen waren opgelaten en misschien ook wel een tikkeltje nerveus.

En ondanks het feit dat Hardwell aan een constante wereldwijde tour bezig is, wist hij zich toch te verbinden aan een wekelijks optreden op Ibiza deze zomer, met een beetje hulp van Dyro, Dannic en Kill The Buzz. Waarbij de laatste aantoont dat je succes kunt hebben in de EDM zonder een gevestigde naam te zijn.
Ushuaia Hardwell Sluiten

Ushuaïa is keer op keer druk als we deze zomer verslag gingen doen van het instituut wat Hardwell heet. En hij is natuurlijk geen onbekende voor Ibiza, maar bij een wekelijkse residentie moet je toch afwachten hoe het publiek het oppakt. En dat is meer dan uitstekend geweest in de zomer van 2014. Een afgeladen huis was het keer op keer. Het aantal fans van deze nummer 1 dj uit de dj mag top 100 kan alleen maar gegroeid zijn dankzij zijn wekelijkse show in de beachclub in Playa den Bossa. En aan de andere kant heeft de beachclub flink geprofiteerd van de optredens want de populariteit van Ushuaïa is op een hoogtepunt momenteel.

Ushuaia Hardwell Sluiten
Ushuaia Hardwell Sluiten

Dyro, Dannic en Kill The Buzz waren allemaal teruggekeerd na een succesvol I Am Hardwell Ibiza seizoen om definitief afscheid te nemen van de zomer van 2014 in Ushuaïa. En zoals altijd begon het feestje pas echt toen de zon zachtjes achter de horizon verdween en de beachclub pas echt tot leven kwam door de lichtshows. De club was rondom extra donker gemaakt deze keer om de neon shows beter tot hun recht te laten komen. De visuals achter de dj booth lieten je gedachten afdwalen in combinatie met de muziek. En ondanks de drukt wisten velen het toch voor elkaar te krijgen om een laatste dans te doen op de klanken van de EDM. De club was vol, van de grote dansvloer voor de dj booth tot aan de achterste VIP decks aan toe, het was feest!

Ushuaia Hardwell Sluiten
Ushuaia Hardwell Sluiten

Als Hardwell plaats neemt op het podium barst de gekte pas echt los, het publiek gilt oorverdovend en aansluitend zorgen de mensen van het licht voor een lasershow die zijn weerga niet kent. Hardwell doet wat er van hem verwacht wordt en draait de ene herkenbare hit na de andere, tot grote tevredenheid van de feestende massa. Hij speels goed in op het publiek en weet meermalen de handen van de massa in de lucht te krijgen. Opeenvolgend brullen de CO2 kaonnen, spuit er vuurwerk uit de dj booth en vlammen de lasers over het publiek. Het lijkt alsof de crew van de lichtbediening nog even alles wat ze in de kast hebben wilden tonen aan het publiek. Met weemoed nemen de clubbers afscheid van de dj als even voor twaalven de muziek stopt en velen beseffen zich dat het tien lange maanden zal duren voor ze op Ibiza weer kunnen genieten van het spektakel wat Hardwell heet.

Ushuaia Hardwell Sluiten

Met dank aan:

essentialibiza-logo

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *