Discotheek twaalf maanden dicht

  • Home
  • Discotheek twaalf maanden dicht

seks-voor-drankMAGALUF – De inmiddels beruchte Carnage-discotheek in het Spaanse toeristenoord Magaluf op Mallorca is op last van de gemeenteraad gesloten. De plek waar de laatste maanden talloze filmpjes van pijpmeisjes en andere seksuele uitspattingen de buitenwereld haalden, moet zijn deuren minstens twaalf maanden sluiten, meldt Mirror.

De lokale raad zegt in een verklaring aan de pers: “Na een uitvoerig onderzoek door de lokale politie, is het duidelijk geworden dat dit de plek is waar de seksspelletjes-video is opgenomen. Carnage wordt verantwoordelijk gehouden als organisator en promotor van deze activiteiten.”

Het onderzoek startte nadat de burgemeester na het zien van DIT FILMPJE het allemaal niet meer trok. In de video is een meisje te zien dat orale seks toepast op twintig jongens op de dansvloer. Het kind bleek achteraf bovendien uit een zwaar gelovige familie te komen.

Eigenaar Paul Smith gaf eerder al aan niets te geven om de kritiek, maar heeft nu flink wat aanklachten aan zijn broek hangen. Op de vraag of hij het gevecht aangaat om zijn zaak open te houden, antwoordde de kroegbaas “Wat denk je zelf? Ja natuurlijk.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *