Dimitri Vegas gaat op de knieën

  • Home
  • Dimitri Vegas gaat op de knieën
dimitri-vegas
Foto: Mixtribe, via wikimedia

IBIZA – Dimitri Vegas, die samen met Like Mike een welbekend duo is in de verschillende dj booths op het eiland, is gisteravond op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin Anouk Matton. De romanticus deed dit bij zonsondergang.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Gisteravond zijn Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn verloofd. De twee zijn een jaar bij elkaar en werden voor het eerst samen gespot vorig jaar in oktober in Amsterdam, waar Dimitri Vegas samen met zijn broer Like Mike uitgeroepen werd tot beste dj ter wereld. Anouk maakte het nieuws wereldkundig op haar Facebookpagina.

“Ik ben supergelukkig! Ik loop de hele tijd met een big smile op mijn gezicht. Hij heeft me gevraagd op een heel romantische symbolische plaats voor ons, net toen de zon onder ging”, aldus Anouk. Wanneer en waar ze in het huwelijksbootje stappen is nog niet duidelijk. Eerst komen er voor Dimitri & Mike nog drukke weken aan met de voorbereidingen voor de vier concerten in het Sportpaleis en een reeks optredens in binnen- en buitenland. Het zou zomaar kunnen dat de twee ook Ibiza kiezen als locatie voor hun huwelijk.
[/s2If]

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *