Defected maakt mega line-up bekend voor zomerseizoen

  • Home
  • Defected maakt mega line-up bekend voor zomerseizoen

Afgelopen zomer heeft Defected in The House kunnen genieten van een enorm succesvol seizoen binnen de muren van Eden. Zij zullen van zondag 20 mei tot 7 oktober 21 weken lang terugkeren naar de superclub in San Antonio om kwaliteit housemuziek te leveren. Eden heeft met haar coole interieur en waanzinnige dansvloer een plek in ons hart veroverd en hoort dan ook op elke Ibiza-clubbing-to-do-list thuis!

De Engelse platenlabel haalt dit jaar alles uit de kast om nog een spectaculairdere productie neer te zetten dan vorig jaar. En als we kijken naar de line-up voor het eerste gedeelte van het seizoen, dan komt dat zeker ook wel goed!

Op de zondagen kan je hier o.a. komen dansen op CamelPhatMKDerrick CarterDennis FerrerFranky RizardoMonkiClaptoneRiva StarrMeléDanny HowardPurple Disco Machine en nog vele andere sensationele sets.

Maar de opening party ziet er ook zeker niet verkeerd uit. Defected in The House start haar seizoen namelijk met Amine Edge & DANCE, Sam Divine, DJ Haus, Low Steppa, Simon Dunmore en Jacky. Verwacht niks anders dan de beste house platen.

Defected staat erom bekend dat zij graag mensen samen brengt door middel van housemuziek, en streeft ernaar om een prettige, maar vooral ook betaalbare, clubervaring aan feestgangers te leveren.

De eigenaar van de Britse platenlabel Simon Dunmore zegt zelf: “Housemuziek is onze roeping. Ibiza is ons Mekka. Geen grenzen, geen vooroordelen. Op onze dansvloer smelt iedereen samen. In Our House We Are All Equal.”

Dus volgens mij weet je nu wel wat je moet doen. Of je nou in juni, juli, of wanneer deze zomer dan ook op vakantie naar Ibiza gaat, zorg in ieder geval dat je een Defected feestje meepakt. Geloof me, het zal één van de beste zondagen van je zomer worden.

Deze feesten zijn altijd razendsnel uitverkocht, dus voorkom teleurstelling en haal alvast online je ticket.

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *