Defected keert terug naar Eden voor volgend seizoen

  • Home
  • Defected keert terug naar Eden voor volgend seizoen

Eden is de eerste club die een vaste avond aankondigt voor het 2018 party seizoen. Elke zondag avond zal DEFECTED namelijk terugkeren naar het legendarische Eden in San Antonio.

Het bekende Britse platenlabel Defected heeft besloten om na een succesvolle zomer ook in 2018 door te gaan met haar vaste avond in Eden. Defected presenteert de allerbeste housemuziek en DJ’s , en met als motto ‘In our house we are all equal’, streeft de platenlabel ernaar om te zorgen voor de ultieme club ervaring voor een betaalbare prijs.

Hoewel San Antonio voorheen voornamelijk geliefd was onder de Engelsen, spreekt het uitgaansgebied een steeds grotere groep mensen aan dankzij de internationaal erkende club Eden. Deze club, gelegen in het hartje van San Antonio, mag je dan ook zeker niet missen tijdens je vakantie op Ibiza.

Eden speelt al jaren een grote rol in de electronic dance scene en met haar bijzondere interieur en festival-waardige line-ups heeft de club een plaatsje gekregen in het hart van elke house en techno liefhebber die zich tijdens de zomer op het eiland bevindt.

De openingsavond van Defected zal plaatsvinden op 20 mei, en tot en met 7 oktober kunnen feestgangers elke zondag avond naar Eden komen om hier te luisteren naar onvergetelijke headline sets van wereldberoemde House DJ’s.

Defected wil liefhebbers van housemuziek samen brengen, zonder dat feestgangers bakken met geld moeten spenderen om te genieten van kwaliteit house muziek. Grijp deze kans en koop nu je early bird tickets via onderstaande link voor maar €15!

https://www.eventbrite.com/e/defected-ibiza-2018-tickets-41075258203

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *