De zorg van bezit

  • Home
  • De zorg van bezit

IbizaCareIBIZA – Je hebt de stap genomen. Na lang overwegen heb je je eigen stek gekocht op Ibiza. Maar je woont nog wel gewoon in Nederland. En wie zorgt er dan voor je paleisje als je er zelf niet bent?

We willen geen doem scenario schetsen, maar het kan flink stormen op Ibiza, waterleidingen kunnen knappen of de muizen kunnen bezit nemen van je huis tijdens je afwezigheid. Of wat minder angstaanjagend, de klussen die uitgevoerd moeten worden aan je huis die je liever klaar ziet als je aankomt in plaats van een boel gedoe tijdens je verblijf. Want dan wil je alleen maar genieten en niet bezig zijn met van alles regelen. En wat dacht je van je tuin en je zwembad? Dat heeft natuurlijk gewoon onderhoud nodig tijdens je afwezigheid. Een andere vorm van luxe is dat je aan het einde van je verblijf niet met de taxi naar de luchthaven moet, maar gewoon gebracht wordt in je eigen auto. Die wordt vervolgens weer netjes thuis geparkeerd. En andersom is het natuurlijk heerlijk dat bij aankomst op Ibiza je auto gewoon op de parking van de luchthaven klaar staat.

Al deze luxe ligt binnen handbereik van iedere huizenbezitter op Ibiza! IbizaCare neemt al je zorgen uit handen en zorgt ervoor dat het bezit van een huis op Ibiza geen kopzorg is, maar 100% genieten. Neem gerust eens contact met ze op voor het maken van een afspraak zodat je kunt bespreken wat jouw wensen zijn.

www.ibizacare.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *