De winter van de wind op Ibiza

  • Home
  • De winter van de wind op Ibiza

ibiza-weerAls we vooruitlopen op hoe we de winter van 2012/2013 later zullen herinneren, dan is de kans groot dat deze winter de boeken in gaat als de winter van de wind. Het waait al weken stevig op Ibiza en met een kleine tussenpauze lijkt er ook maar geen einde te komen aan het stormachtige weer op het eiland.

Ook vandaag is het weer een winderige dag met windsnelheden tot 40 kilometer per uur. De temperatuur zal het kwik doen stijgen tot 14 graden en er is veel zon. Dat laatste is kenmerkend overigens voor het weerbeeld van de komende week: veel zon. En als morgen de wind tijdelijk gaat liggen dan stijgt ook de temperatuur wat. Mogelijk wordt het donderdag zelfs al 20 graden op Ibiza. Helaas trekt vrijdag de wind weer flink aan en in het weekend zal het weer stormachtig zijn. Enige neerslag van betekenis is er niet voorzien de komende week.

Wat wel is voorzien deze week is een foto reportage van de opkomende lente want het zijn niet alleen de amandelbomen die hun bloemen vol trots tonen op het eiland!

Dit weerbericht wordt mogelijk gemaakt door de eigen waarnemingen van ons weerstation op de redactie. Als je actueel op de hoogte wilt blijven van het weer op Ibiza, kijk dan eens op www.ibizaweer.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *