6.9 C
Ibiza Town

De vallei Es Broll de Buscastell

Moet lezen

 

De vallei Es Broll de Buscastell is een mooi landschap voor avontuurlijke wandelaars. Als je daar bent voelt het als een geheime plek wat het interessanter en spannender maakt. Je kan je eigen route kiezen en je komt van alles tegen.

Het bijzondere aan dit gebied is dat het een bron van water bevat, wat uit de omliggende bergen komt stromen. Daardoor is de grond heel vruchtbaar en kom je hier prachtige landschappen tegen. Het water stroomt in kleine beekjes wat een prachtig zicht geeft. Ook leuk om te weten is dat hier ruïnes te vinden zijn van een vroegere agrarische samenleving opgericht door Arabieren. Dit is een prachtig stukje geschiedenis van Ibiza. 

Hoewel het altijd een adembenemende plek is, is de lente één van de mooiste tijden om deze plek te bezoeken. De vallei staat dan in volle bloei. Trek wel je wandelschoenen aan, aangezien het een uitdagende wandeling kan zijn, perfect voor avonturiers!

In de buurt van de vallei heb je ook een prachtig natuurgebied met mooie amandelbloesem zoals genoemd in een eerder artikel: Valentijnsdag op Ibiza | IbizaVandaag. Als je dan toch in Sant Antoni bent is het aan te raden om daar ook naar toe te gaan. 

 Voor een unieke en rustgevende wandeling is de vallei Es Broll de Buscastell een perfecte bestemming! 

Vorig artikel
Volgend artikel

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel