De mooiste Spa van Ibiza opent weer hun deuren!

  • Home
  • De mooiste Spa van Ibiza opent weer hun deuren!

De mooiste spa van Ibiza opent weer hun deuren op 22 april! Heerlijk ontspannen met een prachtig uitzicht over de blauwe zee is bijna weer mogelijk.

 

In de buurt van Puerto de San Miguel kan je de La Posidonia Spa vinden. De spa is gelegen op een prachtige klif op bijna 200 meter boven de zeespiegel wat een fantastische uitzicht geeft. De spa heeft een brede aanbieding van lichaams-en gezichtsbehandelingen en spa rituelen om jezelf te verwennen.

Het is wel prijzig maar daar krijg je ook wat voor terug. Het team van de spa bestaat namelijk uit professionals die goed weten wat ze doen en de beste producten gebruiken. Je kan helemaal tot rust komen en ontspannen.

Er is een bar, een restaurant en een lounge aanwezig. Er zijn meerdere zwembaden zowel binnen als buiten. De buitenzwembaden zijn prachtig ingericht met rotsen en heeft een adembenemend uitzicht waar je uren naar kan kijken.

Op hun website kan je een overzicht vinden van alle behandelingen! Als je bereidt bent iets meer te betalen is dit echt een aanrader om helemaal tot rust te komen!

Op hun website kan je meer informatie vinden: La Posidonia, Spa, Ibiza – Unieke Spa Ervaringen in Ibiza (laposidonia-ibiza.com)

Bron foto: www.laposidonia-ibiza.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *