De lenteborrel zit er aan te komen

  • Home
  • De lenteborrel zit er aan te komen

lenteborrelIbizavandaag wil graag het glas heffen op de lente met onze lezers en adverteerders op Ibiza. De laatste borrel hadden we samen toen we het oude jaar uitluidden en nu is het dan straks tijd voor een lenteborrel.

Ook deze keer zal de borrel gaan plaats vinden in onze eigen huiskroeg Clandestino. We hebben met het management geregeld dat ook deze keer een glaasje Cava voor onze rekening komt. De “Start of spring drink” zal plaats gaan vinden op vrijdag 21 maart vanaf een uur of 20.00. De vorige keer waren er nogal wat mensen die aansluitend een hapje wilden eten (aanbevolen!) bij Clandestino. Wil je dat deze keer ook dan kan dat natuurlijk, maar omdat we dan de winter uit zijn zal het wat drukker zijn en bestaat de mogelijkheid dat er niet voldoende tafeltjes zijn. Reserveren is daarom gewenst.

Als je voornemens bent om ook te komen (iedereen is welkom!), vergeet dan niet om jezelf aan te melden bij het evenement op Facebook zodat anderen ook een indicatie hebben wie er allemaal komen. Bovendien maakt dat het de crew van Clandestino wat makkelijker in de voorbereidingen.

21 maart, vanaf 20.00 in Clandestino, “Start of spring drink”.

De Facebook pagina van Clandestino kan je hier vinden. Daar staat ook meteen een plattegrondje.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *