De Keeper start de zomer met een feest

  • Home
  • De Keeper start de zomer met een feest

keeper-ibizaIn een gebied dat we liefdevol omschrijven als de driehoek, heeft Marina Botafoc tegenwoordig een goede reputatie voor wat betreft entertainment – met Pacha club, Ocean Drive hotel en in de afgelopen jaren The Gran Hotel en Casino, Ciprianni, Lio, Blue Marlin Ibiza Marina en Ciprianni, Sa Calma en Nuba niet te vergeten de langverwachte nieuwe locatie La Bomba en exploitant Cappuccino, die Cafe Sydney heeft omgedoopt in Cappuccino Grand Cafe.

Naast Lio komt er van de eigenaar overigens nóg een restaurant van Cappuccino. Met al deze zaken is de driehoek uitgegroeid tot één van de meest levendige gebieden op het eiland inmiddels.

Midden in al deze actie is het The Keeper die al jarenlang bestempeld wordt als één van de meer gevestigde bars bij de jachthaven van Ibiza. The Keeper bestaat al sinds 1987 en heeft de afgelopen winter een volledige facelift gekregen. Op woensdag 22 mei zal de zomer opening feestelijk gevierd worden. Vanaf 21:30 gaat The Keeper open en zullen artiesten optreden zoals Alex Kennon, Gael, Esteban, Miss Luna en Ivan M op sax.

keeper-opening-flyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *