De hotelgroep Paya opent al zijn vestigingen in Formentera

  • Home
  • De hotelgroep Paya opent al zijn vestigingen in Formentera

De hotelgroep van Paya Hotels , een van de belangrijkste hotelgroepen op Formentera, heeft de opening aangekondigd van al haar hotelvestigingen op het Pitiusan-eiland.

De familiegroep, opgericht in 1973, bezit 110 toeristische appartementen en twee luxe hotels, waaronder het enige officiële 5-sterrenhotel op het eiland.

 

Paya Hotels heeft de toeristische appartementen Paya I, Paya II en Portu Saler, allemaal in de buurt van het strand van Es Pujols, en is tevens de eigenaar van Blanco Hotel en Five Flowers Hotel & Spa . Beide hotels hebben in totaal 181 kamers.

Na de recente openingen van Paya I, Paya II en Portu Saler, heeft de groep zojuist Blanco Hotel geopend , een hotel met 102 kamers en een modern design geïnspireerd door lokale architectuur op een paar meter van de zee, met een restaurant, cocktailbar, zwembad en prachtige tuinen.

 

Five Flowers Hotel & Spa , het hotel van de hoogste categorie in Formentera , doet dit vanaf 17 juni en biedt 79 kamers en suites.

 

Hygiëne- en veiligheidsmaatregelen

Om haar gasten een veilig en zorgeloos verblijf te bieden, biedt Paya Hotels haar klanten op aanvraag een dienst aan om PCR- of antigeentesten uit te voeren in erkende centra op het eiland met resultaten in een paar uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *