De Chinezen komen

  • Home
  • De Chinezen komen

chinezen-fiturIBIZA – De burgemeester van Vila, Virginia Marí, en de wethouder van Cultuur en Erfgoed Lina Sansano, ontmoetten gisteren op de vakantiebeurs Fitur een delegatie van Chinese Friendly.

Dit bedrijf uit China heeft zich toegelegd op toeristische bestemmingen in Europa en nu lijkt Ibiza er ook niet meer aan te ontkomen. Vooral de promotie van steden die zijn aangemerkt als wereld erfgoed hebben de bijzondere belangstelling van de Chinezen. De oude stad van Ibiza is één van de plekken die zijn aangewezen als wereld erfgoed.

Er zullen begin februari al trainingen zijn om het de Chinezen zo aangenaam mogelijk te maken tijdens hun verblijf. Er wordt bij de trainingen gelet op gewoonten, het soort toerist, de smaak en de interesse van de reizende Chinees. Om één en ander kracht bij te zetten zal de stad Ibiza met een delegatie ook aanwezig zijn op een grote internationale toeristische beurs in het land, welke gehouden zal worden op 16 april in Beijing.

De eerste resultaten van het overleg in Fitur zullen al in het komende voorjaar geboekt worden volgens wethouder Lina Sansano, mogelijk zelfs al wat vroeger.

Gamba bij, iemand?

IBIZA – ??????? Marí?????????? Sansano??????????? FITUR?? Chinese Friendly.???…

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????4?16??

?FITUR??????????????????????Sansano??????????

??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *