Dakterras bars op Ibiza

  • Home
  • Dakterras bars op Ibiza

De mooiste dakterras bars van Ibiza. Voor als je je avond hoogerop wilt afsluiten. 
Hier 3 tips voor mooie bars op een dakterras.

Ibiza heeft natuurlijk een flink aantal zonuren per jaar en in de zon op een terras zitten is iets wat wij Nederlanders graag doen. En niks is toch beter dan in de zon op een dakterras zitten, genietend van het uizicht wat Ibiza te bieden heeft. 
 

1.
Voor een mooie zonsondergang raden wij The Ninth aan boven op het Hard Rock Hotel in Playa d’en Bossa. Een prachtig ruim dakterras met een nog mooier panarama uitzicht over het eiland. 

 


 

2.
Bij een van de mooiste stranden van het eiland, Talamanca, vindt je Patchwork boven Sa Punta. Met prachtig uitzicht over het water met haar bootjes kun je heerijk genieten van de Lebonese keuken. Wat overigens sowieso een aanrader is! Dus neem lekker plaats in de confortabele kleurrijke stoelen. 
 

 

3.
In de omgeving van Santa Eulalia staat het exclusieve ME Ibiza Hotel. Boven op dit hotel vind je dit mooie Radio ME Ibiza Hotel dakterras met een 360 graden uitzicht over de afgelegen baai. Een mooi dakterras om na een dag wandelen of bakken op het strand af te koelen met een heerlijke cocktail. 

Wij boeken alvat een tafeltje! (of 3) 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *