Compleet doorgedraaid [video]

  • Home
  • Compleet doorgedraaid [video]

cannibal-filmpjeIBIZA – Het onderstaande filmpje, wat op de sociale media websites opdook dit weekend, is opgenomen op Playa den Bossa op Ibiza. Op het filmpje is een man te zien die als we de verhalen moeten geloven onder invloed was van MDPV.

Uiteraard vraag je je af of de vrienden van de man, die het filmpje op internet geplaatst hebben, wel echte vrienden zijn natuurlijk. De man was zeker niet in staat om te zeggen dat hij niet gefilmd wilde worden, mede gelet op het feit dat hij zijn ontlasting reeds had laten lopen. Steeds vaker duiken gevallen en verhalen op op het eiland van personen die onder invloed zijn van MDPV. Deze drugs lijkt een ware opmars te maken op Ibiza, tot grote angst van politie en hulpverleners want sommige gebruikers gaan zonder aanleiding wild om zich heen bijten. Vandaag ook de bijnaam “Cannibal”.

 

[embedplusvideo height=”526″ width=”800″ editlink=”http://bit.ly/1uF90LL” standard=”http://www.youtube.com/v/Og9z4oZkUXs?fs=1&vq=hd720″ vars=”ytid=Og9z4oZkUXs&width=800&height=526&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1545″ /]

Wij behouden ons van het feit dat deze video mogelijk niet authentiek is. Onze tekst is gebaseerd op de plaatser van de video op Facebook, een kelner bij Hotel Garbi aan Playa den Bossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *