15 C
Ibiza Town

Column 14-07-2012

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Ibiza in de groei

Verandering van weer

Zaterdag is inmiddels een traditionele columndag geworden op Ibizavandaag. Ibizagril schrijft over haar ervaringen op Ibiza, iedere zaterdag een verse aflevering.

Cyberdate

Een foute vriend van mij doet aan cyber-dating. En vertelt mij daarover. In geuren en kleuren.

En daarom moet ik jullie waarschuwen: Meiden, doe het niet!
Jij denkt een leuke vaste relatie te kunnen opdoen op een relatiesite, nou, ik heb nieuws voor je: het gaat niet lukken!
De mannen die met dezelfde intentie als jij zich hebben ingeschreven, namelijk een vaste relatie te vinden,
zijn enorme sukkels die jij echt niet zou willen hebben!

Schrijf je niet in bij een online relatie site, want het is een speelgoedwinkel voor foute mannen. En niet alleen voor single foute mannen kan ik je vertellen…
Mijn vriend is dat toevallig wel en wil dat graag zo houden. Hij heeft de lusten en niet de lasten en nog een hoop plezier op de koop toe ook.
Mijn foute vriend, en veel van zijn soortgenoten met hem, surfen ‘s avonds met groot plezier tussen de kneuzen, de lelijkerds, de vrouwen met kinderen, de eenzamen en de wanhopigen door.

De vrouwen zoeken een partner, de mannen zoeken vertier. En dat krijgen ze. De tv komt niet meer aan,
want er wordt ‘s avonds “geshopt!”
Het is een hoop werk, vertelt mijn foute vriend, dat wel, omdat het kaf echt niet van het koren gescheiden hoeft te worden, want menig vrouw laat zich online uit haar slipje praten.
Meestal is dat slipje een grote gebreide onderbroek, maar voor mijn vriend maakt dat niets uit, hij is niet kieskeurig en hij kan het toch niet zien.
Hij “doet” er soms 2 of 3 tegelijk in een chatsessie, heeft 4 schermen open staan, want in het vierde scherm doet hij mij verslag van wat er in de andere schermen gebeurt.
Hij typt naar mij: “Wacht even, mop, ik moet even ohhh en ahhh en: ga dóór typen in het andere scherm…..”
De man had de Schoevers opleiding zonder problemen in een dag kunnen doorlopen, zo snel kan hij typen!

Ik heb hem wel eens zeer naïef en volkomen overbodig, gevraagd; “Maar jij wilt toch ook een leuke relatie?” Hij heeft me regelrecht in mijn gezicht uitgelachen.
“Nee, natuurlijk niet, schat! Ik zoek lachen, vertier, geiligheid !
“Geen echte dates, dan?” vroeg ik in opperste verbazing.
“Heel soms,” was zijn antwoord, “ maar dan ook echt heel soms komt het tot een “live” date. Maar dan moet ze ook wel héél lekker zijn, moet ik haar online bij wijze van spreken al “genomen” hebben, moet ik heel veel foto’s gekregen hebben en haar een keer aan de telefoon hebben gehad, want een stem kan mij er ook toe brengen dat ik liever de vakantiefoto’s ga inplakken en dan nog, als het ooit tot een ontmoeting in levenden lijve komt, gaat het om een wereldwip. Wat denk jij nou?”
Ik keek hem vol afgrijzen aan.
Nu ben ik niet meer beschikbaar op de relatiemarkt, al jaren niet, maar deze ontwikkeling stemt mij toch somber.
Zoveel vrouwen die hun vlucht zoeken in een relatiesite die denken hier echt een fijne man te kunnen ontmoeten blijken alleen prooi te zijn voor roofdieren zoals mijn vriend en de zijnen! Shocking…

Ik denk dat er een cursus moet komen voor vrouwen die zich op het glibberige pad van de datingsites begeven. Waar ze leren de mannen af te troeven, ze meteen te zien voor wat ze zijn; namelijk Players op het Veld der Eenzamen.
Waar ze tips krijgen hoe die mannen te gebruiken en misbruiken net zoals zij het hen proberen te doen.
Waar vrouwen leren aan het eind van een seks-chat-sessietje zo´n man mede te delen: “Jij denkt toch niet dat mijn vingers ergens anders hebben gezeten dan op het toetsenbord, kereltje? Dan moet je van betere huize komen! Daaaaag, sukkel!”
Ach, ik veroordeel die mannen niet hoor, laat ze lekker hun gang gaan!
Want: waarom doen mannen dit, meisjes? Because they can!

Nog een goed raad, teksten als: “Met een dvd-tje op de bank, romantische strandwandelingen, met een wijntje voor de open haard, een rugzakje met ervaring” zijn de triggers voor de foute mannen zoals mijn vriend.
Degenen die dat in hun profiel zetten, zijn bij voorbaat al afgeserveerd als serieuze dates en worden alleen nog maar gebruikt om lusten op bot te vieren.
De mannen slapen hun roes heerlijk uit, en jij zit met een ongelofelijke kater.

Ladies, chicks, meiden, laat de “power in the girl” eindelijk eens los, ga op de barricade, haal je wapens uit het vet, wordt ook een roofdier en betaal ze met gelijke munt terug!
Misschien houd je er geen serieuze relatie aan over maar een lol dat je hebt!

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!