Cocoon sweet 16

  • Home
  • Cocoon sweet 16

cocoon-sweet-16SAN RAFAEL – Cocoon is vol gas op weg naar de zomer en het gaat een bijzondere worden voor deze Duitse techno organisatie. Cocoon viert haar sweet 16 deze zomer op Ibiza.

Sven Väth, momenteel nog midden in zijn wereldtour, heeft bekend gemaakt dat hij persoonlijk 14 keer achter de decks gaat plaatsnemen in Amnesia van de in totaal 18 maandagen Cocoon. En ook in het 2015 seizoen staan er weer hele grote namen op het programma en krijgen echte talenten weer een kans.

Sven zal zowel op terrace als in de mainroon gaan draaien. Specifieker, hij treedt negen keer op op het wereldberoemde terras van Amnesia en vijf keer doet hij zijn ding in de mainroom van de club. Tijdens zes Cocoons kan je wereldster Ricardo Villalobos verwachten die samen met een aantal interessante gasten de dansvloer vol zal houden.

Adam Beyer was onvergetelijk vorig jaar tijdens zijn performances en dit jaar staat hij dan ook weer vijf keer geboekt en we hebben horen fluisteren dat hij ook een aantal extra sets zal geven op het terras.

Natuurlijk is Richie Hawtin van de partij en dit jaar zien we voor het eerst een optreden van niemand minder dan Solomun in Amnesia. We gaan verder met Eats Everything met vier optredens en verder en verder… Cocoon gaat echt de bom worden dit seizoen.

Residents: SVEN VÄTH, RICARDO VILLALOBOS
Gasten: ADAM BEYER, ÂME, ART DEPARTMENT, BEN UFO, BEN KLOCK, CARL CRAIG, CATZ ’N DOGZ, CRAIG RICHARDS, DANA RUH, DANIEL STEFANIK, DIXON, DJ KOZE, DORIAN PAIC, DUBFIRE, EATS EVERYTHING, ENZO SIRAGUSA, GUY GERBER, HOT SINCE 82, IDA ENGBERG, ILARIO ALICANTE, JOSH WINK, JOY ORBISON, LEON VYNEHALL, MANO LE TOUGH, MARGARET DYGAS, MATHIAS KADEN, MIND AGAINST, NINA KRAVIZ, PATRICK TOPPING, POPOF, RICHIE HAWTIN, ROMAN FLÜGEL, SCUBA, SETH TROXLER, SKREAM, SOLOMUN, SONJA MOONEAR, SUBB-AN, tINI, UMHO, ZIP

Live acts: ÂME, CHRISTIAN BURKHARDT, HENRIK SCHWARZ, PAUL RITCH, RECONDITE, SLAM, STEVE O’SULLIVAN, TEN WALLS

Iedere maandag vanaf 1 juni 2015, 18 weken lang:
Life is sweet
COCOON 16

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *