Cocaïne weer duurder

  • Home
  • Cocaïne weer duurder

achtervolging-san-lorenzoSANTA EULARIA – Naar wat nu uit een persbericht blijkt, is afgelopen zondag na een wilde achtervolging een vermoedelijke cocaïne handelaar gepakt door de Guardi Civil.

Agenten zagen in de vroege ochtend van afgelopen zondag bij de benzinepomp Can Musson in Santa Eularia een voertuig met daarin een persoon met draaiende motor, maar de lichten gedoofd. Toen de dienders de auto benaderden ging deze er met hoge snelheid vandoor in de richting van San Juan. Op de weg, waar een maximum snelheid van 60 kilometer per uur geldt, werden snelheden van wel 170 kilometer per uur bereikt tijdens de achtervolging. Dat kon natuurlijk niet goed blijven gaan en uiteindelijk knalde de auto tegen de school in San Lorenzo.

De bestuurder probeerde nog om te voet te ontkomen aan de sterke arm der wet, maar helaas voor hem werd hij toch in de kraag gevat. Toen de man geboeid was werd zijn auto onderzocht en daar trof de politie vijf grote zakken met wit poeder aan, vermoedelijk cocaïne. De verdachte is in verzekering gesteld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *