Clubs dreigen met rechtzaak tegen gemeente San Jose

  • Home
  • Clubs dreigen met rechtzaak tegen gemeente San Jose

rechter-ibizaDe Vereniging van Feestzalen, Clubs en Allied Baleares (Lime) kondigen aan dat opnieuw de gemeente San Jose zal worden gesommeerd om openheid van zaken te geven inzake de inspecties in andere zaken. Doen ze dit niet, dan volgt een gang naar de rechter.

Al lange tijd wacht de vereniging op de documenten waaruit ze hopen te kunnen concluderen waar de gemeente in gebreke blijft. Pas als deze stukken boven water zijn kunnen de clubs de gemeente aanspreken op hun slechte beleid. In het geval van bestuurlijk falen volgt er eveneens een gang naar de rechter overigens. Nu moeten echter eerst de inspectierapporten getoond worden ter inzage in het kader van openbaarlijk bestuur.

De advocaat van de vereniging laat weten wat er geen enkele reactie is gekomen van de gemeente, ondanks meerdere verzoeken. Er zal dus een dwangmaatregel moeten komen. De vereniging knokt namens haar leden tegen restaurants, bars, boten en beachclubs die geworden zijn tot complete discotheken en daarmee een oneerlijke concurrentie zijn van de clubs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *