Closing party van Sankeys; de line-up

  • Home
  • Closing party van Sankeys; de line-up

sankeysclosingOp 8 Oktober valt het spreekwoordelijke seizoens-doek voor de populaire club Sankeys op Ibiza. Zojuist is het eerste deel van de line-up bekend gemaakt.

Het laatste feest van het seizoen bij Beachclub Sankeys zal 24 uur gaan duren. Er wordt een denderende finale beloofd vol met underground artiesten.

Tijdens de Ibiza Closing Party 2013 zal Sankeys Ibiza legende Steve Lawler twee keer een set spelen tijdens de 24uur durende party. De eerste set vindt plaats in ‘the basement’, de zaal in de club die hij ondertussen eigen gemaakt heeft. De volgende dag verhuist hij naar het terras voor een speciale set aldaar. Naast Steve Lawler staat ook Skream op het programma, deze uit Londen afkomstige DJ is verantwoordelijk voor één van de indrukwekkendste avonden van het afgelopen seizoen.

Het tot nu toe bekende gedeelte van de line up bestaat uit:
Steve Lawler, Skream, Darius Syrossian, DJ Sneak, Reboot, Andrea Oliva, Âme (live), Finnebassen, Miguel Campbell, Hector Couto, Detlef, Seb Zito b2b Rossko, Julian Perez, Antonio Piacquadio, Andy Baxter, BONES, Marino Canal en dan worden er nog 6 artiesten geboekt die later bekend gemaakt zullen worden door het management.

Kijk voor meer informatie op www.sankeysibiza.info. Tickets zijn hier verkrijgbaar voor €40,-

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *