12.8 C
Ibiza Town

Clandestino verwent gasten op maandag

Moet lezen

aperitivo-3PLAYA DEN BOSSA – In de huiskroeg van Ibizavandaag blijkt er iedere maandag iets bijzonders op het programma te staan. De chefs sloven zich uit in de keuken voor een belachelijke prijs.

Van 19.00 tot 22.00 is het tijd voor het nieuwe concept “Aperitivo”. De chefs zijn tijdens deze uren op hun best en toveren het ene hapje na het andere tevoorschijn. Voor deelname betaal je slechts 8 euro per persoon en geloof ons, dat is bijna voor niets. Er staat een zeer volledig programma van diverse hapjes op het programma, van tortilla tot gamba en van inktvis tot lasagne. Alles geserveerd op een stukje stokbrood, maar net even wat luxer dan een eenvoudige tapa.

aperitivo-eigenaren

Bij aankomst namen we plaats in het avondzonnetje op het terras en het was nog niet zo druk. De eigenaresse Sabrina wist ons echter te vertellen dat het bij de eerste editie van Aperitivo vorige week maandag rond de klok van 20:30 goed druk werd. Nou en dat klopte als een bus. Het werd drukker en drukker en omdat wij nog meer afspraken hadden moesten we helaas verder. Met een volle buik, want stoppen met eten blijkt lastig als je eenmaal de eerste snack geproefd hebt. Als het even kan tussen de drukke werkzaamheden door, dan zul je ons voorlopig op de maandagavonden moeten missen omdat we dan bij Clandestino zitten.

aperitivo-1

Op Facebook kan je natuurlijk alles lezen over Clandestino.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel