Clandestino nodigt chefs uit voor nieuw concept

  • Home
  • Clandestino nodigt chefs uit voor nieuw concept

clandestino-day-chefHet altijd gezellige en knusse Clandestino in Playa den Bossa nodigt chefs uit om deel te nemen in een nieuw concept. En daar hoef je niet voor in een met Michelin sterren bekroond restaurant gewerkt te hebben.

Iedereen die een beetje knap kan koken en denkt dat hij gasten een uniek gerecht voor kan zetten, krijgt de kans om zich te bewijzen in het nieuwe concept van Clandestino, “One day, one chef”. Het is de bedoeling dat dit unieke concept van start gaat in februari. Naast de reeds werkzame chefs krijgen mensen die een goed gerecht kunnen koken de kans om hun kunnen te tonen in de keuken van dit restaurant. Naar verwachting zal de leiding van Clandestino dit concept op de woensdagavonden in gaan zetten.

Voor het menu wat de al dan niet professionele chefs gaan koken voor de gasten, zal een zacht prijsje samengesteld worden. Maar dat zijn we inmiddels gewend van Clandestino.

Chefs en andere personen die goed kunnen koken kunnen contact opnemen met Clandestino: +34 653 93 45 12 of +34 653 37 40 95

De Facebook pagina van de zaak is hier te vinden: Clandestino op Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *