Circoloco knalt de zomer in

  • Home
  • Circoloco knalt de zomer in

circolocoHoewel er tal van feesten zijn in het wereldberoemde openingsweekend op Ibiza, zijn toch alle ogen gericht op het oude restaurant aan de rand van de startbaan van de luchthaven. De naam van de zaak is geheel in stijl aansluitend op de luchthaven gekozen: DC10. En hoewel de echte diehards natuurlijk op nieuwjaarsdag aanwezig waren om de unieke sfeer van de zaak te proeven, was afgelopen maandag voor de meeste clubbers de eerste hereniging met DC10.

DC-10 Opent 2013
DC-10 Opent 2013

Het eerste ding dat iedereen zal hebben gemerkt is dat de entree geheel is gerenoveerd, waardoor de doorgang van de club naar terrace een stuk prettiger is en voor een betere doorstroming zorgt. Dit terrace wordt traditioneel gebruikt als are bij de opening en de closing. De op maat gebouwde stage is uitgedost met een leger knalrode speakers. De zon schijnt nog als we binnenkomen en DJ Mass Prod heeft de taak het publiek op te warem voor het event: Circoloco.

DC-10 Opent 2013

Hij draagt korte tijd later over Kerri Chandler, die hem een ??knuffel geeft als blijk van waardering voor een job en meteen knalt Kerri er in met een beuker van een plaat. Kerri is een doorgewinterde performer bij Circo Loco en verspilt geen seconde tijd om het publiek in zijn greep te nemen. De weinige vocals typeren zijn set en het publiek gaat meteen al los. Het buitenterrein is inmiddels vol.

DC-10 Opent 2013
DC-10 Opent 2013

Op dit punt besluiten we naar het oude terrace te gaan, inmiddels een overdekte zaal. Daar staat Timo Maas en dat behoeft eigenlijk geen uitleg verd. Timo is feestgarantie, waar hij ook draait en zeker in zijn thuishonk, want zo mogen we DC10 wel noemen, staat hij zijn mannetje achter de booth. Terug in de voortuin draaien Apollonia en de Franse DJ / producers Dan Ghenacia, Shonky en Dyed Soundorom back2back. Het is een concept dat ze vorig jaar geprobeerd en getest hebben, en gepland om hetzelfde te doen op 24 augustus van dit jaar, maar dan voor een trio interactie met Kerri Candler

DC-10 Opent 2013
DC-10 Opent 2013

Terug naar binnen en het terras is helemaal vol, het is niet gemakkelijk je te verplaatsen, maar de Martinez Brothers zijn aan het draaien, dus waarom zou je je naar elders begeven? Op een moment lijkt het alsof er in de dj booth net zoveel mensen staan als er voor, wat een gekkenhuis; Circoloco!

DC-10 Opent 2013
DC-10 Opent 2013

Op dit punt zijn alle zalen tot aan de nok toe gevuld met clubbers. We doen nog een korte poging op het nieuwe terrace te kijken en treffen er net een menigte aan die een ouderwetse sitdown doet. Davide Suillance is het die de mensen zo gek krijgt om te gaan zitten en bij het terugkeren van de beat allemaal tegelijk op te springen. Gekte!

DC-10 Opent 2013
DC-10 Opent 2013

Met dank aan:

essentialibiza-logo

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *