Circoloco is klaar voor de opening van 2013

  • Home
  • Circoloco is klaar voor de opening van 2013

circolocoHet is de aankondiging waar de knotsgekke clubbers van over de hele wereld op hebben gewacht. Nadat het gordijn viel afgelopen zomer van Circoloco (het feestje op 1 januari tellen we even niet mee), was het wachten op de aankondiging van de opening van Circoloco. Zeg al je afspraken maar af op 27 mei 2013, want dan kan je weer gek doen en uit je dak gaan.

Circoloco is eigenlijk niet meer weg te denken van Ibiza. Wat jaren geleden begon als een vaag feestje in een nog vagere club, groeide uit tot een spectaculair event wat zijn weerga niet kent. Om de clubbers te verwennen is Circoloco in de winter op tournee en niet zonder succes. Bomvolle zalen in Londen, Barcelona en Palermo. Even mogen de bezoekers weer snuffelen aan dat unieke Ibiza gevoel. Zie het als een voorproefje of opwarmer voor wat seizoen 2013 brengen gaat.

Namen als DJ Sneak of Carl Cox, residents als Tania Vulcano, allemaal waren ze present vorig jaar. En het komende seizoen staan er weer een flink aantal verrassingen op het programma. Traditiegetrouw zal de opening ook weer gegarandeerd uitverkocht zijn, dus zodra je tickets kunt bemachtigen, doen! Want Circoloco dat wil natuurlijk niemand missen!

dc10-opening-2013

 

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *