Circoloco: iconisch underground feest op Ibiza

  • Home
  • Circoloco: iconisch underground feest op Ibiza

Nou de naam zegt het al, feestgangers gaan helemaal loco zodra ze zich binnen de muren van de club DC10 bevinden. Wat ooit bekend stond als een wat alternatievere uitgaansgelegenheid in Ibiza, is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar de rich & famous hun hakken inruilen voor een paar afgetrapte sneakers, en waar de champagne wordt vervangen voor een flesje water en een ‘likkie M’.

Elke maandag komt circo loco weer met een line-up waarvan je je gegarandeerd schuldig gaat voelen wanneer je in je bed blijft liggen. Dus je hebt vrij weinig andere keus dan op maandag avond een kijkje te nemen in DC10, wat door de verschillende ruimtes verspreid over een groot terrein een soort festivalachtige sfeer heeft.

Vanavond staan er weer grote namen als Apollonia, Gerd janson, Butch en Adriatique op het programma die beide zalen weer met kwaliteit underground muziek zullen vullen. Verder heeft elke ruimte een totaal andere vibe, waardoor het bijna voelt alsof je op een compleet ander feest bent zodra je van de ene zaal naar de andere gaat.

Voor de gene die meer VIP gehalte willen, die kunnen DC10 wel beter overslaan. De entree prijs van de club is een stuk goedkoper dan de andere clubs op Ibiza. Voor circoloco betaal je €40, en op normale avonden kan je al voor €20 naar binnen. Er zijn amper tafels te vinden en de club wil dan ook de nadruk leggen op de kwaliteit van de muziek, in vergelijking met sommige andere clubs als Pacha en Ushuaïa is status hier niet heel belangrijk. Good vibes only dus met techno liefhebbers die van over heel de wereld op het circo loco feest afkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *