Circoloco gaat weer los op 1 januari

  • Home
  • Circoloco gaat weer los op 1 januari

dc10-ibizaEigenlijk hoefde de organisatie het alleen nog maar even te bevestigen, want iedereen op het eiland wist het natuurlijk al: op 1 januari gaat het weer even compleet los in DC10. NYD is coming!

Geheel volgens traditie is er over de line-up nog helemaal niets bekend, maar gezien de reputatie die de club heeft opgebouwd de laatste jaren zit dat wel goed. Op nieuwjaarsdag zijn alle clubbers op het eiland welkom vanaf 16.00 uur en het feestje duurt tot in de late (of vroege) uurtjes van 2 januari. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

De early bird tickets worden via Resident Advisor verkocht voor slechts 30 euro. Later zullen de kaarten 35 euro kosten.

Circoloco in DC10 op nieuwjaarsdag is onder de eilandbewoners het populairste feest geworden in de winter. Maar niet alleen eilandbewoners, want van over de hele wereld komen mensen speciaal naar Ibiza gevlogen om een glaasje te heffen op het nieuwe jaar en een dansje te doen bij de populaire afterclub, die in 1999 haar deuren opende.

circoloco-01-01-2014-flyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *