Circoloco bijt het spits af voor 2014

  • Home
  • Circoloco bijt het spits af voor 2014

circoloco-nyd-headZoals de clubbers in het seizoen uitzien naar de legendarische openingsfeesten op Ibiza, zo zien de residents uit naar wat zij noemen “Het feest van het jaar”: Circoloco op nieuwjaarsdag.

DC10 heeft al een enorme aantrekkingskracht op de clubbers op het eiland en dat zal alleen nog maar gekker worden nu er een echte grootheid is aangetrokken door de organisatie: Sven Vath zal terugkeren naar DC10! Als we kijken naar talent dan zal de keizer van de techno de man zijn die daar absoluut boven het maaiveld gaat uitsteken onder de rook van de luchthaven. Verwacht bomvolle zalen en een uitgelaten sfeer. Ibiza zal op haar grondvesten schudden nieuwjaarsdag.

DC-10 Opent 2013
sven

De volledige line-up voor de New Years Day extravaganza is aangekondigd en terwijl Sven de eerste naam is die meteen opvalt, valt ons oog meteen op een andere zeer gerespecteerde dj: Tania Vulcano. Alleen deze twee zijn al voldoende om een feestje te maken. Maar de organisatie gaat nog veel verder dit jaar met namen zoals Dan Ghenacia, Dyed Soundorom, Shonky, Matthias Tanzmann, Cassy, ??Laura Jones , Andrew Grant, Luna City Express, Mees Dierdorp, Sossa en Jose De Divina. Zo zie je maar dat het echt geen zomer hoeft te zijn om een fatsoenlijke en bovendien indrukwekkende lineup neer te zetten op Ibiza.

Circo-Loco-NYD-flyer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *