Christina van Ederen gaat Barcelona veroveren!

  • Home
  • Christina van Ederen gaat Barcelona veroveren!

ibizamanagementChristina van Ederen, wellicht bekend bij jullie uit onze rubriek “Soy Holandes“, is voornemens na Ibiza ook Barcelona te gaan veroveren.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt achter de schermen bij het bedrijf Ibizamanagement . Christina van Ederen zet de moedige stap om haar zo goedlopende concept van Ibizamanagement te gaan ontwikkelen voor Barcelona. Christina vertelt: ¨Ik heb het afgelopen jaar onderzocht of er ruimte is in Barcelona voor een gelijkwaardig concept als Ibizamanagement. Het is natuurlijk een heel groot verschil om in een wereld stad als Barcelona voet aan de grond te krijgen. Het grote voordeel is natuurlijk dat de stad erg lokaal is ingesteld. Er komen wel heel veel toeristen en Barcelona is pas net dit jaar begonnen met glamour feesten. LIO geeft een hele maand november een sprankelende show en Amnesia is begonnen aan een gigantisch project in Forum.
Zo was het ook 17 jaar geleden toen ik naar Ibiza kwam… geen glamour en lokaal ingesteld… en zie nu wat er verandert is in zeer korte tijd op ibiza!¨
Ze vervolgt:
“We hebben onze eerste klant binnen en gaan voor de rest!  Ook is onze website klaar ; www.bcn-management.com “
Lisa Tarallo, de dochter van Christina, heeft haar kantoor op orde en ook de hele financieel afhandeling voor klanten is 100% gedekt!
Zin in een top bedrijfsfeest of een romantische bruiloft? Een nieuw plekje in Gracia of Borne? Een limousine  met chauffeur of een personal assistant ? Bel naar Barcelona Management en ze staan 100% garant voor top kwaliteit! Dedicated Services nu ook in Barcelona!
Christina van Ederen
Christina van Ederen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *