Cathy Guetta opent in mei haar beachclub ‘Bikini’ op Ibiza

  • Home
  • Cathy Guetta opent in mei haar beachclub ‘Bikini’ op Ibiza

Eerder deze week werd er nog bekend gemaakt dat profvoetballer Leo Messi een hotel heeft overgenomen op Ibiza, en nu is het Cathy Guetta die met het nieuws van haar eigen nieuwe beachclub komt. De ex van de wereldberoemde DJ David Guetta zal in mei dit jaar haar nieuwe beachclub BIKINI openen in de baai van Talamanca. Cathy heeft samen met Radouane Mahrouk, bekend van het jetset hotel Costes in Parijs, de nieuwe strandtent opgericht. Mahrouk heeft o.a. ook het Destino Ibiza opgericht en runt momenteel de Amnesia groep

Cathy Guetta zegt zelf dat haar restaurant een frisse wind op het eiland zal worden, dat “nog meer jetsetters naar Ibiza zal verleiden”. BIKINI bevindt zich aan een idyllisch zandstrand met een prachtig heldere zee. Het restaurant zal negen maanden per jaar geopend zijn, van Pasen tot januari, en is ideaal voor alle jachteigenaren die graag hun anker in de baai van Talamanca uitgooien.

De zakenvrouw heeft door haar vele reisjes naar Los Angeles en Palm Springs een ware passie voor de jaren 50 gekregen, en creëert voor haar beachclub een postmodern vintage decor. Van zachtroze en natuurlijke tinten tot bananenbladafdrukken, (ook te vinden in het legendarische Beverly Hills Hotel) Cathy gaat compleet voor de jaren 50/60 look. Zo heeft ze ook een wit terras die compleet is afgewerkt met meubels afkomstig uit Bali, en alles versierd met smaragdgroene kussens. Toe maar, Cathy pakt wel uit!

Van 08.00 uur tot 11.30 uur ‘s ochtends biedt BIKINI een gezond ontbijt waar zowel alle vroege vogels als de nachtbrakers van op zullen kijken. Vanaf de middag wordt de lunch doorlopend geserveerd tot 20.00 uur. Naast het restaurant zal er op BIKINI ook een kleine gezellige tearoom zijn, waarbij het voelt alsof je terug gaat in de tijd.

In de avond zal de beachclub vanaf 20:30 compleet in de romantische sferen overgaan. Chef-kok Ismael Alonso, voormalig chef-kok in het Mandarin Oriental hotel in Barcelona, heeft een menu samengesteld met mediterrane smaken met onder andere gegrild vlees en vis, groenten manden en kreeften. Cathy noemt haar menu ook wel ‘Slim Bikini’, aangezien al haar gerechten minder dan 700 kcal bevatten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar beachclub van Cathy Guetta? Dan heb je mazzel, want het gaat aanstaande mei al open!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *