Catamaran party met Hollands tintje

  • Home
  • Catamaran party met Hollands tintje

Ibiza 2015 (45 van 312)IBIZA – Al meer dan 10 jaar zijn de Ibiza Catamaran Party’s (ICP) een begrip en actief op Ibiza. Sinds 2015 is Island-Bracelets, van Jurgen Tomassen, de eigenaar van dit concept. Samen met de Nederlandse en welbekende DJ JOSE organiseren zij samen de Ibiza Catamaran Party’s.

Ieder jaar in januari en februari wordt ICP meerdere keren gemaild met de vraag: “Op welke datums zijn dit jaar de feesten gepland ?” Bezoekers plannen hun vakantie op Ibiza om deze datums heen en om zeker te zijn van entreetickets voor één van de bootfeesten.
Aangezien er maar 150 mensen aan boord mogen zijn op voorhand de feesten uitverkocht. Ook dit jaar, in 2016, zal de catamaran op 13 en 15 september weer uitvaren.

De muziek aan boord wordt verzorgd door de vaste DJ’ s: DJ SANTITO en DJ JOSE. Deze DJ’ s kennen de klappen van de muzikale zweep en weten daarom iedere keer weer de sfeer tot grote hoogte te brengen aan boord.
Een andere muzikale aanvulling op de bootfeesten is Gabor. Hij is de vaste saxofonist van Nikki Beach en Cotton Beach. En ook dit jaar is hij weer aanwezig op de catamaran.

Ibiza 2015 (22 van 312)

Tijdens de tocht over de Middellandse Zee is er eten en drinken aan boord en de prijs is inclusief: Sangria, witte wijn, rode wijn, bier, rum en wodka en uiteraard voldoende softdrink s en water. Een heerlijke BBQ met vlees en vis, ailoi, brood, salade en vers fruit na. Tijdens het eten laat de kapitein het anker zakken zodat de gasten aan boord een duik kunnen nemen in het kristalheldere water en om de zonsondergang te zien met uitzicht op Es Vedra. Veel bezoekers beschouwen deze tocht met de catamaran inmiddels als het hoogtepunt van hun vakantie op Ibiza!

Voor bruiloften of bedrijfsuitje aan boord kan ook contact worden opgenomen met ICP:
info@ibizacatamaranparty.nl of +31(0)681215989

Website:
www.ibizacatamaranparty.com/

Facebook:
Ibiza-Catamaran-Party

Ibiza 2015 (21 van 312)

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *