16 C
Ibiza Town

Carl Cox stapelt superlatieven

Moet lezen

carl-15-07-2014PLAYA DEN BOSSA – Carl Cox stond gisteravond in de Space voor een welhaast onmogelijke opgave om de vorige drie edities van Music is Revolution te overtreffen.
Maar je raadt het al natuurlijk.

Safehouse management had werkelijk alles weer uit de kast gehaald om het publiek, wat in grote getale op de line-up en de meester zelf was afgekomen, te vermaken in de meermalen tot beste club van de wereld verkozen club te vermaken.

Al vanaf 20.00 konden clubbers terecht in het danspaleis op Playa den Bossa, maar wij schoven wat later aan. En het feit dat we later binnenkwamen gaf ons al meteen het gevoel iets gemist te hebben want er heerste een echte feeststemming in de club.

 

carl-cox-co2

Direct al bij binnenkomst werden we blij verrast door de muziek van Mano le Tough, die al meteen een stevige techno beat ten gehore bracht. Als dit een voorbode moest zijn voor wat er komen ging, dan zat het wel goed. Het publiek werd bijna onophoudelijk vermaakt met goed ogende danseressen die als duiveltjes uit doosjes steeds op de dansblokken tevoorschijn kwamen in de club.

carl-cox-sign

Vanaf 3:10 was het de beurt aan de meester, host van de party en techno specialist Carl Cox om het publiek tot een extase te brengen in La Discoteca. En dat lukt zonder enige onderbreking, want Carl had zijn techno stoomtrein vanaf de eerste plaat op volle snelheid en het leek maar niet op te houden.

Tot grote teleurstelling van de nog steeds toe aan de nok gevulde club werd om 7:00 de laatste plaat gedraaid en keerden we doodmoe van het dansen, maar o zo voldaan, richting huis tussen de mensen die op dat tijdstip al weer richting hun werk reden.

carl-cox-main

Safehouse management liet werkelijk geen enkel steekje vallen en alleen superlatieven zijn op zijn plek voor wat wij vinden de beste wekelijkse clubavond op het eiland. Op naar nummer vijf van Music is Revolution!

carl-cox-crowd-15-07-2014

carl-cox-crowd-15-07-2014-2

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel