Carl Cox opening

  • Home
  • Carl Cox opening

 

Basic RGBPLAYA DEN BOSSA – Carl Cox’s ‘Final Chapter’ bij Space staat dan eindelijk voor de deur. Het 15 weken durende afscheid van zowel de Space als van Carl op Ibiza gaat op 14 juni van start.

Op de main stage zal Carl zich versterkt zien door Cadenza Records’ Luciano en de Spaanse ambassadeur van de techno Christian Varela. En dan zijn we er nog lang niet want ook zullen de Duitse Matthias Tanzmann, BBC Radio 1’s B.Traits, de Nederlander Michel De Hey en Clara Da Costa, die de Premier Etage stage host met Javier Carballo en Hanfry Martinez present zijn om er een feest van de maken. En dan vinden we ook nog namen als Quini!, Paul Darey en good old Jack De Marseille terug op de flyer. Dat gaat me een feest worden…

En we hebben nog een primeurtje want wij hebben bevestigd gekregen dat alle 15 shows van Carl Cox in de Space ook te volgen zijn voor iedereen die er niet bij is via de live streams van BE-AT.TV.

En nog meer nieuws: door de overweldigende vraag naar de closing party van de ‘The Final Chapter’ is het vanaf nu mogelijk om je te pre-registreren voor tickets voor dit evenement. Bezoek http://carl-cox-space-ibiza-closing.eventgenius.co.uk/ om nog een beetje kans te maken op een ticket voor dit het evenement wat momenteel het meest gewilde evenement is op de wereld.

Voor tickets voor alle andere avonden bezoek je http://carl-cox-2016.eventgenius.co.uk/.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *