Carl Cox in DC10 op terrace

  • Home
  • Carl Cox in DC10 op terrace

circolocoHet is al bijna weer een jaar geleden toen er een uitnodiging de deur uitging van DC10 en Circo Loco om Carl Cox te laten draaien op het door hem zo geliefde terras van de club.

Dat feest staat bij veel clubbers nog gegrift in hun bovenkamer, althans voor diegenen die naar binnen wisten te komen vorig jaar. In het verleden was Carl veelvuldig te vinden in DC10, maar tegenwoordig is dat een echte zeldzaamheid. En dat heeft meteen een enorme toeloop van fans als gevolg. Er zijn zelfs verhalen die de ronde doen waarin clubbers vertellen dat ze zodra het nieuws binnenkwam dat Carl een vier uur durende set zou draaien, ze meteen tickets boekten naar Ibiza om deel uit te kunnen maken van dit unieke optreden.En naast de clubbers signaleerden we Smokin Jo, Skin (Skunk Anansie) en zelfs Pacha eigenaar Ricardo Urgell in de DJ booth naast de lachende Carl Cox.

Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10

Circo Loco is legendarisch: het is het gekste en meest ondeugende feest op het eiland en als je dan ook nog eens de copyright houder van O Yes O Yes in de fijnste booth plaatst dan doe je een serieuze poging om terrace weer terug te brengen in de oude staat: zonder dak er op.

Circo Loco DC-10

Normaal zwerven clubbers rond in DC10 en zijn de aanwezigen evenredig verdeeld over de zaak, maar deze keer had er een verdeling plaatsgevonden waarvan de weegschaal onevenredig doorsloeg naar terrace. Een bijna onvoorstelbare hoeveelheid clubbers wilden in de zaal staan waar Carl draaide. Bijna iedere eilandbewoner die als local van de Cox sound houdt was binnen en sommigen waren zelfs verkleed als apen, clowns en droegen over-sized brillen of knettergekke maskers. Wat een feest!

Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10

Carl draaide een absolute knalset, waarin hij zijn gebruikelijke techno beats tot in perfectie wist te mixen met de diepe bassen van de voor Circoloco zo kenmerkende minimal sound. Tegen het einde van zijn set werd het tempo opgevoerd tot het predicaat techno de enige juiste was; tot groot genoegen van het publiek. Niet te overtreffen, deze set van Carl Cox, niet qua muziek en niet qua locatie.

Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10
Circo Loco DC-10

Met dank aan:

essentialibiza-logo

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *