Can Musón!

Wil jij een keertje iets anders dan een luxe restaurant en hou je van back to basics? Of heb je kinderen en wil je een leuke locatie bezoeken? Dan is Can Musón de uitgelezen plek om langs te gaan!

Can Musón is een kinderboerderij/organische groenten boerderij, ze hebben veel verschillende dieren die je mag voeren en kunt bezoeken & ze verkopen de meest uiteenlopende organische groenten! Ook worden er vaak activiteiten georganiseerd door de organisatie speciaal voor kinderen. Een leuke en unieke plek voor een kind! 

Naast dat het enorm leuk is om de dieren te bezoeken, kun je hier natuurlijk gewoon lekker eten! Ze hebben vele healty smoothies op het menu en verse groenten met producten uit eigen tuin. 

Can Musón is gelegen in Santa Eulalia & is iedere dag geopend van 09:00 tot 16:00. Je kunt elke zaterdagochtend de boerderij bezoeken. Ze organiseren ook verjaardagen, speciale evenementen in de natuur, rondleidingen voor groepen, workshops, milieueducatieve activiteiten voor scholen en boerenscholen en zomercursussen van juni tot september.

Foto credits: http://ibizacanmuson.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *