Cala Tarida

 

Op vijftien minuutjes rijden van San Antonio vind je het prachtige strand Cala Tarida. Het mooie ondiepe, heldere en blauwe water is heerlijk om in te zwemmen. Het is een populair strand, zodra je er bent zou je snappen waarom!

Cala Tarida is een perfecte plek voor iedereen. Door het ondiepe water kan je met de kinderen zwemmen en er is genoeg plek om je handdoek neer te leggen, maar er zijn ook ligbedjes en parasols aanwezig om te huren.

Omdat het een populair strand is, is het vaak druk. Maar omdat het geen ‘party beach’ is hangt er wel een ontspannen sfeer. Als je toch liever de rust opzoekt zijn er ook een paar verborgen plekjes ten noorden van het strand  te vinden waar het wat rustiger is.

Los van het zwemmen en zonnen kan je ook een heerlijk hapje eten en drinken. Je hebt heerlijke restaurants met een mooi uitzicht over de zee. Er is ook een bar waar je heerlijk cocktails kan halen. En hou je toch van wat ‘chiquer’, dan is het restaurant Cotton beach club een aanrader. Dat is een super mooi, elegant restaurant met heerlijke gerechten.

Een lekker relax dagje in de zee en aan het strand zou hier dus zeker lukken! Met het prachtige uitzicht ben je nooit uitgekeken, optimaal voor een leuke dagbesteding!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *