Businesclub Spanje gaat borrelen op de beurs

  • Home
  • Businesclub Spanje gaat borrelen op de beurs

business-club-spanjeHet is er toch van gekomen dat een aantal organisaties in Nederland zich hebben verenigd om een Business Club Spanje te formeren. Deze beweging is een logisch vervolg op de enthousiaste ontvangst van de Spanjeborrels.

De business club profileert zich als een netwerkorganisatie van mensen en organisaties met een belang en interesse in Nederland en Spanje. Zij hebben een Nederlandse en Spaanse achtergrond. De basis ligt in Nederland. De deelnemers zijn ondernemers, professionals en specialisten in diverse disciplines met ruime ervaring.

De Business Club zet zich eind mei direct in de Nederlandse markt door zich te presenteren op de Regio Business Dagen in Utrecht.
Regio Business Dagen

Dit is hét netwerkevent van Midden-Nederland en vind plaats op 29 en 30 mei. Het is komen overwaaien uit Eindhoven waar het al vele jaren een groot succes is. Het is een beurs voor het Midden- en Kleinbedrijf. Op deze beurs zijn er zo’n 150 deelnemers die zich er presenteren. Er zijn seminars, netwerkbijeenkomsten, workshops, presentaties, over diverse onderwerpen en van allerlei organisaties. De organisatie verwacht zo’n 3.000-4.000 bezoekers. Op de website www.RBDUtrecht.nl vind u meer informatie, tevens een deelnemerslijst en het programma.

Spanjeborrel

Business Club Spanje staat 2 dagen lang op de beurs aan het Internationaal Ondernemenplein waar zij hun relaties uitnodigen en nieuwe mensen en organisaties bij de stand ontvangen.
Op donderdag 30 mei, van 17:00-20:00 uur organiseren zij er de Spanjeborrel. Uiteraard weer met een interessante spreker. Ditmaal José-Luis Ruiz del Portal Tranche. De titel van zijn presentatie: “Top sectoren Spaanse Economie; Kern feiten & kansen voor Nederlandse ondernemers”.
Met deze spreker en een heerlijke glas Cava als welkomst, lekkere tapas en tinto de verano willen zij mensen en organisaties in staat stellen om te netwerken. Dankzij de sponsors is deelname aan de Spanjeborrel dit keer ook helemaal gratis!

Op de nieuwe website www.businessclubspanje.nl vind u verdere informatie over de achtergrond en samenstelling van de club. Hier vind u ook de mogelijkheid om een gratis toegangskaart voor de beurs aan te vragen en hier kunt u zich ook aanmelden om deel te nemen aan de Spanjeborrel. Haast u zich, want het aantal plaatsen is beperkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *