Burgemeester beschuldigd van voortrekken

  • Home
  • Burgemeester beschuldigd van voortrekken

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

scooterverhuurIBIZA – De burgemeester van de stad Ibiza, Rafael Ruiz, is door de burgerbeweging EPIC beschuldigd van het voortrekken van een familielid. Deze zou een voorkeursbehandeling gekregen hebben met zijn bedrijf van scooterverhuur in Ibiza.


[/s2If]

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De burgerbeweging EPIC is van mening dat de burgemeester van IBiza, Rafael Ruiz, een voorkeursbehandeling geeft aan een familielid die een scooter verhuur bedrijf runt. In de plenaire vergadering op dinsdag vraagt EPIC uitleg van de burgemeester.

“Een van de problemen die moeten worden opgehelderd, is de controles gedaan door verschillende leden van de lokale politie. Scooters mogen niet op de stoep geparkeerd worden, ook niet van verhuurbedrijven. Maar bij het familielid van de burgemeester werd er niet gecontroleerd. EPIC deed herhaalde verzoeken om documentatie, maar heeft geen enkel rapport mogen ontvangen. Mocht de burgemeester niet met een afdoende antwoord komen of de juiste rapportages overleggen dansluit EPIC niet uit om juridische stappen tegen Ruiz te zullen ondernemen.

[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *