Britse DJ mishandeld

  • Home
  • Britse DJ mishandeld

britse dj mishandeldIBIZA – Een opmerkelijk bericht op de website van de Daily Star vandaag. Een Britse DJ zou op Ibiza ernstig zijn mishandeld. Door de politie.

De 27 jarige Britse DJ Oliver Sebastien kwam in de zomer naar Ibiza om zijn verjaardag te vieren. Hij deed dit in de chique Ocean Beachclub in San Antonio. Van het feestje kan hij zich weinig meer herinneren als hij naakt wakker wordt, vastgebonden aan een ziekenhuisbed. Hij zit onder de blauwe pekken en heeft verwondingen aan zijn gezicht, rug en polsen.

Zelf heeft hij het idee dat er in de beachclub iets in zijn drankje is gegooid waardoor hij is gaan ijlen en door de overlast die hij veroorzaakte heeft de beveiliging van de club hem geboeid en overgedragen aan de Spaanse politie. Van deze politie kreeg hij een tweede set handboeien om die zo strak werden omgedaan dat ze tegen het bot in zijn polsen zaten.

Oliver vertelt “”Het was een voor mij ondraaglijke pijn en ik voelde me volledig hulpeloos. Mijn geheugen laat me een stuk in de steek, maar ik weet wel dat ik werd mishandeld door de politie”. Hij vervolgt: “Het volgende wat ik me herinner is dat naakt, vastgebonden aan een ziekenhuisbed wakker werd en er plassen bloed rond mijn handen en voeten lagen.”

Hij is van plan om de Spaanse politie aansprakelijk te gaan stellen en eist een schadevergoeding. Voor de zaak doet hij een beroep op de diensten van Nick Turner, een Britse advocaat die gespecialiseerd is in zaken tegen de politie. Turner, die werkt voor Russell en Co, gevestigd in Malvern, Worcs, zei dat de verwondingen toegebracht aan zijn cliënt voortkomen uit mishandeling en volgens het strafrecht vallen onder marteling. Zijn handen en gezicht waren ernstig gezwollen en hij kon niet goed zien gedurende 72 uur.

Een woordvoerder van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigde: “Er is bij ons inderdaad melding gedaan van de arrestatie van een Brits onderdaan, op 29 juni in Ibiza We gaven consulaire bijstand.”.

Desgevraagd liet een woordvoerder van de politie in San Antonio weten: “Alles is naar de rechtbank gestuurd Het is de beslissing van een rechter.”.

[googlemap lat=”38.97283919050795″ lng=”1.307222843170166″ align=”undefined” width=”495px” height=”225px” zoom=”15″ type=”G_NORMAL_MAP”]38.972839,1.307223[/googlemap]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *