Britse dj in gezicht gebeten

  • Home
  • Britse dj in gezicht gebeten

gezicht-gebetenSAN ANTONIO – Een bewakingscamera heeft op beeld vastgelegd hoe de Britse DJ Kenny McSween wordt neergeslagen en in zijn gezicht gebeten. Dit gebeurde in een appartementencomplex op Ibiza.

“Het geluid van de beet achtervolgt me nog steeds – hij gromde als een wild beest,” zegt de DJ tegen Mirror. De doodsbange McSween kreeg zeker 20 minuten lang klappen in de lobby van het complex door zijn aanvaller. Deze beet hem zelfs in zijn voorhoofd. Bizar genoeg werd de DJ in de boeien geslagen toen de politie kwam en werd de aanvaller vrijgelaten, volgens de man. Dat zou komen omdat de politie dacht dat McSween had ingebroken in het appartementencomplex.

Op de beelden van de beveiligingscamera is te zien hoe Kenny vecht voor zijn leven, terwijl de aanvaller een enorme wond in zijn hoofd bijt. De wond was zo groot dat de dj zeven hechtingen nodig had om de boel bij elkaar te houden. Na drie minuten strijden loopt er een vrouw door het beeld, die blijkbaar bij de aanvaller hoort. Het enige wat zij doet is namelijk de spulletjes van Kenny oppakken.

De DJ is zo geschrokken van de aanval dat hij meteen terug is verhuisd naar Londen, terwijl hij op Ibiza woonde voor zijn carrière. Vreemd genoeg is de Mirror de enige krant die melding maakt van het incident.

https://www.youtube.com/watch?v=1Hv2Ceof1wA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *