15.4 C
Ibiza Town

Brit valt dood na val van vier hoog

Moet lezen

hotel-orosolEen Britse toerist stierf op 27 jarige leeftijd toen hij gisterochtend vroeg uit zijn raam was gevallen van de vierde etage in hotel Orosol. De onfortuinlijke Engelsman heeft door het open raam willen overgeven, maar dat ging niet goed.

De Brit verbleef op Ibiza met nog tien andere vrienden, verdeeld over twee hotels. Na het stappen was de man direct op bed in slaap gevallen, maar is korte tijd later kennelijk misselijk geworden en heeft door het raam willen overgeven. Dat ging goed mis. Schoonmaak medewerkers troffen het levenloze lichaam aan om 8.40 en alarmeerden onmiddellijk de nooddiensten, die niets anders konden dan de dood vaststellen. De politie gaat vooralsnog uit van een ongeluk, maar doet onderzoek ter plaatse.

“In de 40 jaar van ons bestaan, is er nog nooit iets dergelijks gebeurd in ons hotel,” vertelde Lucia Street, woordvoerdster van de vestiging. “Het is een familie hotel, we gaan hier met de grootste zorg om met onze klanten en wijzen jongeren er op dat er absoluut niet gefeest mag worden in het hotel,” “Het is jammer, maar het was een ongeluk. Aan deze gebeurtenissen wordt altijd wat meer aandacht besteed als ze in San Antionio gebeuren, “concludeerde Street.

De vrienden van de overledene, allemaal Britten, blijven volgens bronnen op het eiland om hun vakantie uit te zitten, zo weten bronnen te melden.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel