15 C
Ibiza Town

Brit drijft in haven

Moet lezen

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

brit-in-havenSAN ANTONIO – Ter hoogte van steiger nummer 2 in de jachthaven van San Antonio is het levenloze lichaam van een jonge man aangetroffen gisteren. Het lichaam werd door de eigenaar van een schip in de haven ontdekt.

Met het gezicht naar beneden dreef de jonge Brit naast het schip Llaüt en werd ontdekt rond het middaguur door de eigenaar van het schip die zijn boot ging voorbereiden voor een tocht. Hij schakelde onmiddelijk de hulpdiensten in, maar die konden niets anders dan de dood constateren. De speciale waterpolitie werd belast met de verwijdering van het stoffelijk overschot van de jongen, die geïdentificeerd kon worden door een vriend waarmee hij op vakantie was op het eiland.

Na een uitgebreid onderzoek op de steiger werd het lichaam door de lijkwagen afgevoerd rond 13:15. Het lichaam vertoonde volgens de Guardia Civil geen tekenen van geweld. Tussen de omstanders werd het gerucht opgevangen dat de jongen al een paar dagen werd vermist, maar de politie kon dit ter plaatse niet bevestigen.

Naar de doodsoorzaak is een onderzoek ingesteld.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!