Bootfeesten 2.0

  • Home
  • Bootfeesten 2.0

exodus-super-yachtIBIZA – Vergeet de catamaran feesten, vergeet de glassbottom bootparties. De bootfeesten zullen namelijk nooit meer hetzelfde worden op Ibiza.

Met de komst van het Exodus Super Yacht is de wereld van bootfeesten in één klap voorgoed veranderd op Ibiza. Tot nu toe werden de meeste bootfeesten op Ibiza georganiseerd op lukraak gecharterde boten die eigenlijk niet gebouwd zijn voor parties en bovendien vaak voorzien werden van goedkope geluidsystemen.
In 2015 zal dat allemaal veranderen met de Exodus Super Yacht Party. Een vier dekken groot jacht wat voorzien is van alle denkbare gemakken zoals een hottub, een VIP deck en talloze zonnedekken en loungebanken. Ook zijn er aan boord een aantal kamers met bedden beschikbaar met zicht onder de waterspiegel. En nog belangrijker dan dat: kosten nog moeite zijn gespaard om dit schip uit te rusten met een gloednieuw VOID geluidssysteem, wat er voor zorgt dat iedere bas tot diep in je lichaam zal binnentreden.
Luxe jachten en bootfeesten stonden altijd los van elkaar, maar in de zomer van 2015 worden deze samengesmolten. De Exodus biedt plaats aan 400 party people.
exodus-boat-party-3
exodus-boat-party-2
exodus-boat-party-1
exodus-boat-party-4
 exodus-super-yacht
Links:

 

INSTAGRAM: @ibizasuperyacht
TWITTER: @exodusibiza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *