Bon Profit: Raco Verd in San José

  • Home
  • Bon Profit: Raco Verd in San José

racoverdOp Ibiza zijn er voor de bezoekers een paar “verplichte” nummers te bedenken die staan voor het bezoek aan gelegenheden waarover je thuis moet kunnen meepraten. Eén daarvan is ongetwijfeld het tapas restaurant Destino in San José. Zeker nu er onlangs ook een filiaal van de tapasbar in Santa Gertrudis geopend is.

Echter ben je er een enkele maal geweest dan heb je het ook wel gezien en als dan het piepkleine terrasje vol zit kan dan een aardig alternatief zijn Raco Verd in dat zelfde San José. Aan de doorgaande weg. Min of meer tegenover de kerk, lijkt een open bar met ook een klein terrasje de concurrentie niet aan te kunnen.Race Verde

raco-verd-chill

Evenwel langs de bar gelopen kom je op een open binnenplaats met genoeglijke zitjes en een chillruimte waarbij de naam Raco Verd (Groene Hoek) duidelijk wordt. Het blijkt dat hier ook regelmatig entertainment wordt aangeboden in de vorm van flamingo dansavonden en muziekuitvoeringen.

1006201688
Vanmiddag alleen prettige achtergrond muziek en de niet aflatende glimlach van Laura die onze bestelling opneemt. In een rustig tempo komen de ruime porties patatas bravas, albondigas en boquerones op tafel, gekozen van een uitgebreide kaart die niet alleen tapas betreft. Ook in nagerechten is er een ruime keuze waarbij de huisgemaakte chocoladetaart een extra vermelding verdient. Al met al een ervaring die terecht aandacht verdient.

Facbook pagina

Internet pagina

Postre

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *