Blue Marlin ontkent rekening

  • Home
  • Blue Marlin ontkent rekening

rekening-blue-marlinSAN JOSE – Op de sociale netwerken gaat een afbeelding rond van een rekening van de Blue Marlin met een eindbedrag van € 142.939,50 voor genuttigde consumpties in de zaak afgelopen zondag. De zaak zelf zegt echter dat deze rekening niet echt is en overweegt juridische stappen.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De rekening van de Blua Marlin die op de sociale media sites verscheen toonde een eindbedrag van 142,939.50 euro voor genoten drankjes. Op de rekening zien we zaken zoals twee flessen champagne, één Don Peringnon Rose en de andere is een Armand de Brignac, met een prijs voor elk van 60.000 euro. Andere dranken op de rekening waren zes flessen tequila Don Julio 1942 (2.880 euro), een drie liter Domaines Ott Rose Chateau de Selle Jeroboam (700 euro), 15 Red Bull Light (€ 105), een Armand de Brignac (€ 19.000), 50 flessen water Solan de Cabras (250 euro) en een zwarte koffie (€ 4,50).

De Blue Marlin zelf spreekt over een lastercampagne tegen de zaak en verklaart dat de rekening vals zou zijn. Wat denken jullie? Is de rekening echt?

rekening-blue-marlin
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *