Blinde lotenverkoper beroofd

  • Home
  • Blinde lotenverkoper beroofd

loten-van-blindeSAN ANTONIO – De recherche van de stad San Antonio heeft de daders van een laffe roof aan kunnen houden in de stad. Het tweetal beroofde een blinde lotenverkoper.

De politie arresteerde zaterdag twee mannen die worden verdacht van een laf misdrijf. Ze beroofden een blinde lotenverkoper van zijn spullen op 12 december jongstleden. Toen de man na zijn werk, het verkopen van loten voor Once, met de bus naar huis ging en uitstapte werd hij na het krijgen van een paar klappen beroofd van zijn loten, krasloten, een stempelautomaat, een pinmachine en een Apple tablet.

De daders, een 22 jarige Spanjaard en een 18 jarige Paraguayaan, konden op 19 december na intensief speurwerk worden aangehouden in hun huis waar het overgrote deel van de buit vlakbij in een bos werd teruggevonden. De twee zullen de kerst en oud en nieuw in de cel moeten doorbrengen, tenzij ze 6.000 euro borg betalen; dan kunnen ze hun proces in vrijheid afwachten.

De directeur van ONCE in Ibiza en Formentera, Mariano Torres, prees het goede werk van de politie wat resulteerde in de aanhouding van de vermeende daders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *