Bingo spelen op Ibiza is een ding

  • Home
  • Bingo spelen op Ibiza is een ding

Dacht je dat Bingo voor sukkels was? Well, think again. De mega populaire variant van het spel, Bongo Bingo, maakt zich namelijk klaar voor een nieuw seizoen op Ibiza. Ja, je leest het goed, Bingo spelen op ibiza is helemaal hot, aangezien Bongo’s Bingo alles behalve het potje Bingo is dat je gewend bent.

Bongo’s Bingo is oorspronkelijk een Brits concept, maar het is inmiddels uitgegroeid tot waar fenomeen en ook overgewaaid naar zowel Amsterdam als Ibiza. Het is een uniek uitgaansconcept, waarbij feestgangers onder het genot van (heel veel) drank bingo spelen en bizarre prijzen kunnen winnen. Tussen de rondes door zijn er hilarische acts en raves.

Ook staan de hits van vroeger en andere legendarische muziek op het menu voor iedereen die mee wil doen aan het bingo spel. In Nederland is Bongo Bingo zo populair geworden dat de vorige editie in Amsterdam, die werd gehouden in de Panama, helemaal was uitverkocht.

Maar ook in Ibiza kunnen feestgangers deze zomer meedoen aan dit fantastische concept. Dit jaar zal Bongo’s Bingo elke dinsdag avond in Eden in het altijd gezellige San Antonio worden georganiseerd. Op dinsdag 5 juni zal de eerste editie plaatsvinden, en de laatste editie op 25 september.

Deze avond beloofd gegarandeerd de slappe lach en een unieke ervaring die je niet wil missen. Hou onze website in de gaten, want tickets zijn binnenkort verkrijgbaar!

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *